Tvorba Tvorivého klubu

Tvorba Tvorivého klubu je treťou výstavou v poradí, ktorá prezentuje výrobky šikovných rúk členov Tvorivého klubu. Zastúpené budú rôzne tvorivé techniky ako scrapbooking, korálkovanie, origami, niťová technika či skladanie čajových vrecúšok.

História Tvorivého klubu v Krajskej knižnici v Žiline sa začala písať v roku 2016, kedy bol tento klub zameraný predovšetkým na seniorov a stretnutia sa konali raz za mesiac. Po prvom roku v máji 2017 bola prezentovaná prvá výstava prác pod názvom Tvoriví seniori.

Na podnet účastníkov sa klub v roku 2018 začal stretávať s týždennou pravidelnosťou a zmenil zameranie na širokú verejnosť.  Ako uzavretie druhého ročníka vznikla výstava s názvom Tvoriví seniori 2.

Rok 2019 priniesol nový názov Tvorivé dielne pre dospelých a zároveň vznikla tertia, aktuálna, výstava s názvom Tvorba Tvorivého klubu. Otvorenie výstavy sa uskutoční 4. apríla o 12:30.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.