Inventúra – beseda s Andrejom Hrycom

Žilina, 16.5.2019

Dňa 15. mája 2019 o 17:00 sa v Krajskej knižnici v Žiline, inštitúcii v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja,  konala beseda so známym slovenským hercom Andrejom Hrycom o jeho knihe Inventúra, ktorej nové doplnené vydanie vyšlo v tomto roku. Autobiografia zachytáva autorov život, jeho víťazstvá i prehry a výsledok je fantastický. Predalo sa už viac ako 20 000  kníh.

Andrej Hryc v knihe spomína veľa ľudí, ktorých vo svojom živote stretol. Každý z nich sa svojím spôsobom podieľal na formovaní jeho osobnosti, mnohí ovplyvnili jeho konanie,  kariéru, osud.  V knihe autor hodnotí svoj život, ale aj činy ľudí, ktorí nemajú odvahu hovoriť. Andrej Hryc si nedáva servítku pred ústa, je to priamy človek. Jeho slová sú úprimné,  skromné, často nekompromisné a tam kde to je potrebné, aj vulgárne.  Početné publikum bolo besedou nadšené, kládlo autorovi veľa otázok, na ktoré im on s prehľadom odpovedal. Atmosféra podujatia bola príjemná a uvoľnená, čo medzi zúčastnenými umocňovalo ešte väčší zážitok z prezentácie knihy.

Záver besedy bol spojený s autogramiádou a publikum odchádzalo spokojné s novou knihou, ktorú im autor venoval.

Mgr. Jana Neslušanová, koordinátorka  kultúrno-výchovnej činnosti

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.