Vymodeluj si šachovú figúrku v programe Fusion 360

3D modelovanie výrazne ovplyvňuje svet techniky, dizajnu, filmu a umenia. Ak aj ty chceš objavovať svet 3D objektov a vizuálnych efektov, neváhaj a príď na náš workshop. Naučíš sa základy grafického programu Fusion 360, zistíš, aké sú jeho možnosti a funkcionalita a sám si vymodeluješ 3D šachovú figúrku.

Kto je váš lektor? Martin Jaríček – nadšenec a odborník na 3D tlač. Zakladateľ spoločnosti Kakao 3D, ktorá je dodávateľom služieb 3D tlače a za 3 roky pôsobenia nadviazala spoluprácu s viacerými spoločnosťami v oblasti prototypovania a poskytla služby 3D tlače stovkám zákazníkov.

KEDY? 14.11.2018 od 16:00 do 19:00 hod.
KDE? Krajská knižnica v Žiline, A. Bernoláka 47, 011 77 Žilina

Účasť je bezplatná, počet účastníkov limitovaný.

REGISTRUJTE SA TU:
1. Prihlásenie pre nepodnikateľov: https://goo.gl/forms/zIMQXXwPNnxok1mD2
2. Prihlásenie pre podnikateľov: https://goo.gl/forms/vlwfmjAV3kXtxONh2

PODMIENKY:
Účastník musí byť fyzická osoba – nepodnikateľ s trvalým pobytom na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska, okrem Bratislavského samosprávneho kraja.

Výnimku tvoria študenti s trvalým pobytom na území BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít (vysokých škôl), stredných škôl, sídliacich a pôsobiacich na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov alebo cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením/záznamom o prechodnom pobyte na území Slovenska (okrem BSK).

ALEBO

Účastník musí byť podnikateľ – právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky;

  • spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
  • má sídlo v SR na území niektorého zo 7 samosprávnych krajov, okrem Bratislavského samosprávneho kraja;
  • v momente podania žiadosti o účasť v Creative Pointe podniká menej ako 3 roky od dátumu registrácie, napr. do Obchodného registra SR, Živnostenského registra SR, respektíve iného samostatného registra, ktorý oprávňuje na podnikanie;
  • je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania;

NEZABUDNITE SI PRINIESŤ:

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.