Dynamika v 3D modelovaní

Chcete spoznávať techniku modelovania pohyblivých častí v programe Fusion 360? Neváhajte a prihláste sa na workshop, počas ktorého vás lektor zasvätí do tajov dynamiky v 3D modelovaní. Naučíte sa základy 3D modelovania v programe Fusion 360, ovládacie funkcie modelovacieho programu, možnosti a využitie modelovacieho programu, vytvoriť 3D model pohyblivého zámku na dvere (zástrč), či tipy a triky na efektívnu prácu v 3D programe.

Lektorom workshopu Dynamika v 3D modelovaní bude Martin Jaríček – nadšenec a odborník na 3D tlač, zakladateľ spoločnosti Kakao 3D, ktorá je dodávateľom služieb 3D tlače a za 3 roky pôsobenia nadviazala spoluprácu s viacerými spoločnosťami v oblasti prototypovania a poskytla služby 3D tlače stovkám zákazníkov.

KEDY? 20. februára 2019 od 16:00 do 19:00 hod.
KDE? Krajská knižnica v Žiline, A. Bernoláka 47, 011 77 Žilina

Registrujte sa cez Žiadosť o účasť na podujatí: https://www.npc.sk/sk/events/dynamika-v-3d-modelovani/
Ukončenie registrácie: 18.02.2019 do 16.00 hod. Účasť je bezplatná, počet účastníkov je obmedzený.

NEZABUDNITE SI PRINIESŤ:

PODMIENKY, účastník musí byť:

fyzická osoba – nepodnikateľ s trvalým pobytom na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska, okrem Bratislavského samosprávneho kraja. Výnimku tvoria študenti s trvalým pobytom na území BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít (vysokých škôl), stredných škôl, sídliacich a pôsobiacich na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov alebo cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením/záznamom o prechodnom pobyte na území Slovenska (okrem BSK).

právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky

  • spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
  • má sídlo v jednom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska s výnimkou Bratislavského samosprávneho kraja;
  • v momente podania žiadosti o účasť v Creative Pointe podniká menej ako 3 roky od dátumu registrácie, napr. do Obchodného registra SR, Živnostenského registra SR, respektíve iného samostatného registra, ktorý oprávňuje na podnikanie;
  • je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania.

Za jeden podnikateľský subjekt môžu byť prihlásené a zúčastniť sa podujatia až tri osoby, ktorých mená sa uvedú v prihláške (žiadosti).

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.