Noc s Andersenom

Každoročne okolo 2. apríla deti oslavujú narodeniny svojho hrdinu – rozprávkara Hansa Christiana Andersena. Pozývame školákov, aby zažili knižnicu a knihy úplne iným spôsobom. Počas Noci s Andersenom uvidia knižnicu po tom ako odídu ostatní čitatelia: prečítame si rozprávku, vyrobíme si niečo pekné a možno príde aj skutočný pán Andersen.

Stretneme sa v piatok 29. marca o 18:30 v Krajskej knižnici v Žiline. Na podujatie je potrebné sa vopred prihlásiť. Je potrebné vyplniť prihlášku: http://bit.ly/nocAnde V prípade záujmu kontaktuje knižnicu na tel. čísle: 041/ 723 30 90  .

Podujatie je pre deti vo veku od 7 do 11 rokov. Prosíme účastníkov, aby prichádzali do knižnice až o 18.30, nakoľko je knižnica pre verejnosť otvorená do 18.00.

Deti budú potrebovať:
malý vankúšik, spací vak alebo deku na zakrytie, karimatku, tepláky na spanie, uterák, hygienické potreby, prezuvky, kartičku poistenca,  dobrú náladu. Malé občerstvenie bude pripravené, veľkí hladoši si donesú niečo pod zub.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.