Na každý vek máme liek – krst knihy spojený s autogramiádou

Žilina, 3. júna

Dňa 30. mája o 17:00 sa v Krajskej knižnici v Žiline, inštitúcii v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, konal krst knihy Na každý vek máme liek. Kniha bola pokrstená  ružovými lupienkami a ľadom. Privítanie knihy bolo spojené aj s autogramiádou autoriek MUDr. Márie Petrášovej a Mgr. Ľubice Hybenovej. Tieto dve ženy spája nielen to, že sú autorkami jednej knihy, ale aj ich minulosť.  Stretli sa po mnohých rokoch, kedy jedna z autoriek prejavila zvedavosť  v oblasti estetiky a laserových noviniek.

Kniha Na každý vek máme liek s podtitulom Moderný lexikón estetických zákrokov spája zážitky skutočných žien s vedeckými poznatkami o estetickej medicíne. Pozvaní na krst boli obsahom knihy nadšení. Autorky vo svojej  knihe píšu o príbehoch, ktoré napísal sám život, o dobrých radách, o tom ako sa starať o svoju pleť, o formovaní postavy a  zdravotnom štýle, ktorý je dnes tak veľmi populárny.

Autorky  odpovedali aj na otázky publika. Vysvetlili, že každý zákrok má stabilnú kompozíciu, čo treba vedieť pred zákrokom, ako prebieha zákrok a aká je starostlivosť po zákroku. Zdôraznili, že kniha je kompletnou „príručkou“ vo svete krásy, ktorá nemá konkurenciu.

Záver krstu sa niesol v pohodovej atmosfére, publikum si mohlo zakúpiť uvedenú knihu, z ktorej možno čerpať množstvo dobrých rád k estetickej medicíne, nielen zo zvedavosti, ale aj zo ženskej samoľúbosti.

Mgr. Jana Neslušanová, koordinátorka  kultúrno-výchovnej činnosti

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.