Zostaň doma! Požičaj si e-knihy!

Pomáha čítanie v boji s koronavírusom? Skúste si to s našimi e-knihami!

Nemôžete vydržať doma bez kníh? Vyše 8 940 e-kníh sme pripravili pre Vás bezplatne počas tohto obdobia a môžete si ich požičať elektronicky priamo cez náš online katalóg Carmen.

E-knihy sprístupňuje vydavateľstvo Palmknihy – eReading a ponuka je naozaj pestrá, od románov po odbornú literatúru. Prečítate si ich na mobilných telefónoch, tabletoch a čítačkách s operačným systémom Android alebo iOS.  Práve do nich si stiahnete aplikáciu eReading (Google Play; App Store), registrujete sa na stránke  https://www.palmknihy.cz/, pričom uvediete rovnakú emailovú adresu, ktorú ste uviedli na prihláške do knižnice (je to podmienka pre využívanie služby).

Ponúkané knihy nájdete nájdete v našom katalógu ak do vyhľadávacieho poľa v online katalógu vpíšete slovo eknihy. V prípade konkrétneho titulu v katalógu zistíte, či má elektronickú podobu, ak je pri ňom uvedená ikonka Požičať E-knihu. Takže, vyskúšate to? Príjemné čítanie, kniha vám bude k dispozícii 30 dní.

Podrobný návod na úspešne vypožičanie e-kníh cez náš katalóg nájdete aj na stránke v časti E-knihy.

Prajeme všetkým príjemné čítanie a hlavne veľa zdravia!

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.