Knižné víly

Víly sú súčasťou našej kultúry, sprevádzali našich predkov a povesti o nich zaujímajú aj dnešné deti. Víly tancovali, poznali liečivé rastlinky, tie naše budú tvoriť aj šperky. Čítanie, rozprávanie a tvorivé dielne budú súčasťou podujatia. Tešíme sa na Vás v Literárnom parku za knižnicou vo štvrtok 10. septembra o 16:30, v prípade nepriaznivého počasia v rozprávkovej miestnosti. Podujatie je vhodné pre deti od 7 do 11 rokov a je pripravené pri príležitosti Dní kultúrneho dedičstva 2020.

1 komentár k “Knižné víly”

  1. Dobry den,

    chcela by som podakovat timu zanietenych pracovnicok kniznice, ktore zorganizovali uzasne popoludnie pre deti a aj rodicov. Knizne vily boli velmi zaujimavo robene, nielen deti ale aj dospeli sa tam dozvedeli zaujimave veci o bylinkach, moznost urobit si vlastny cajik a zazitok pre deti pri robeni nahrdelnika a ozdobovani vil koralikmi boli vyborny napad. Velmi pekne dakujeme za prijemne popoludnie a tesime sa na dalsie podujatie.

    Odpovedať

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.