Znovu otvoríme v sprísnenom režime

Otvárame centrálnu knižnicu a zároveň pobočku Vlčince v období od 27.1.2021 do 5.2.2021, počas pracovných dní od 9:30 do 16:30. V sobotu knižnica ostane zatvorená. Ostatné pobočky knižnice ostávajú zatvorené do odvolania.

Do knižnice budete v tomto čase môcť vstúpiť len na základe výnimiek zo zákazu vychádzania, ktoré sa na túto situáciu vzťahujú (uznesenie vlády). Sprístupnené budú knižničné služby – výpožičné služby (beletria, odborná i detská literatúra) a rešeršné služby.

Do zlepšenia epidemiologickej situácie budú dočasne neprístupné (zatvorené) priestory detského kútika, verejného internetu a čitárne.

Všetky aktuálne výpožičky sú predĺžené do 8.2.2021. Knihy môžete vrátiť prostredníctvom Biblioboxu. Vrátené knihy umiestňujeme do dočasnej karantény a až následne je možné znovu si ich vypožičať.

Donášková služba

Mali by ste o knihy záujem, ale nemôžete sa z nejakých príčin dostať do knižnice? V termíne od 27.1.2021 do 5.2.2021 máme pre záujemcov pripravenú ešte jednu službu – donášku kníh do domu, pred prvé dvere. O službu môžete požiadať telefonicky na čísle 041/723 30 90 alebo mailom na kniznica@krajskakniznicazilina.sk, prostredníctvom ktorých pracovníci knižnice dohodnú s vami podrobnosti. Služba je spoplatnená sumou 0,50 € za každý dokument, nositelia karty ZŤP a invalidní dôchodcovia môžu o donášku kníh požiadať bezplatne.

Aktuálnu situáciu bude knižnica riešiť na základe platnej legislatívy v krajine, resp. okrese Žilina.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.