Otvoríme knižnicu od 9.2.2021

Do knižnice budete môcť vstúpiť len na základe výnimiek zo zákazu vychádzania, ktoré sa na túto situáciu vzťahujú (Uznesenie vlády SR č.77/2021). Sprístupnené budú knižničné služby – výpožičné služby (beletria, odborná i detská literatúra) a rešeršné služby.

Do zlepšenia epidemiologickej situácie budú dočasne neprístupné (zatvorené) priestory detského kútika, verejného internetu a čitárne.

Vstup do knižnice je možný len:

  • s platným potvrdením na negatívny test na COVID19 (potvrdenie nesmie byť staršie ako 7 dní),

  • s potvrdením o absolvovaní očkovania proti  ochoreniu COVID-19 aj druhou dávkou vakcíny pred min. 14 dňami,

  • s potvrdením o prekonaní ochorenia v období posledného štvrťroka.

Všetky podmienky vstupu do knižnice platia aj pre ľudí nad 65 rokov. Musia mať pri sebe negatívny výsledok testu, potvrdenie o očkovaní alebo prekonaní ochorenia (viď podmienky vyššie).

Deti do 10 rokov môžu vstúpiť do knižnice len s platným potvrdením na negatívny test na COVID19 alebo v sprievode dospelého s platným potvrdením na negatívny test na COVID19.

Výnimky:

  • onkologickí pacienti,
  • osoby so stredne ťažkým alebo ťažkým mentálnym postihnutím,
  • autistické osoby.

Knihy môžete vrátiť prostredníctvom Biblioboxu. Vrátené knihy umiestňujeme do dočasnej karantény a až následne je možné znovu si ich vypožičať.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.