Knižnica (nielen) z domu – marec

Pripravili sme si pre vás ďalšie online podujatia, ktoré nájdete na našej webovej stránke, Facebooku: Krajská knižnica v ŽilineKrajská knižnica v Žiline – deti alebo na Youtube Krajskej knižnice v Žiline.

4.3.2021 Zakázané knihy 2
Vraví sa, že zakázané ovocie chutí najlepšie, myslíte, že to platí aj o knihách? O zakázaných knihách budeme znova hovoriť vo virtuálnom podujatí už 4. marca. Budeme hovoriť o najznámejších dielach, ktoré boli pod vplyvom komunistickej ideológie zakázané. Aj napriek nepriaznivým podmienkam (či naopak vďaka nim) autori vytvorili kultové a dodnes obľúbené diela.

11.3.2021 O snehuliakovi s horúcim srdcom
Stavali ste už túto zimu snehuliaka? Predstavíme vám knihu o snehuliakovi s horúcim srdcom, ktorý robil len dobré skutky. Po krátkom čítaní vás pozývame na virtuálnu tvorivú dielňu, kde si za pomoci bieleho a farebného papiera, vlny, pasteliek, nožníc a lepidla môžete dobrého snehuliaka pozvať aj ku vám domov. Podujatie je vhodné pre deti od 3 do 6 rokov.

18.3.2021 Etika a etiketa 4
Pravidlá slušného správania nám okrem iného pomáhajú spolu lepšie komunikovať. Štvrtá časť minisérie sa ďalej venuje komunikácii, zdvorilosti a objasňovaniu spoločenskej etikety.

25.3.2021 Hrady v okolí Žiliny: Lietavský hrad
Poznáte najväčší hrad v okolí Žiliny? V druhom pokračovaní našich výletov po hradoch v našom susedstve si predstavíme Lietavský hrad.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.