Týždeň slovenských knižníc 2021 v našej knižnici

Naše spomienky na knižnicu
Počas celého týždňa budeme postupne zverejňovať video spomienky našich knihovníkov a čitateľov. Pošlite nám aj vy vaše spomienky formou krátkeho videa alebo správy na facebookovej stránke a zapojte sa tak do súťaže o našu tašku s nápisom Idem do knižnice. Z vašich spomienok by sme radi vytvorili ďalšie video, a preto nám zaslaním udeľujete súhlas na zverejnenie videa a textu. Žrebovať z vašich spomienok budeme v priebehu 10. týždňa roka.

2. marca – Vševedko, Nevedko a Ja
Hádanku nájdete zverejnenú na Facebooku Krajská knižnica v Žiline – deti. Šiesti riešitelia dostanú knižnú cenu.

4. marca – Zakázané knihy 2
V pokračovaní videa o zakázaných knihách budeme hovoriť o štyroch autoroch, ktorých diela boli počas komunistického režimu v Sovietskom zväze zakázané. Video bude zverejnené vo štvrtok na FB@krajskakniznicazilina, webstránke a YouTube knižnice.

4. marca o 13:15 – Tvorenie s knižnicou naživo
Vyrobte si s nami jarné papierové girlandy. Pripravte si 5 farebných papierov formátu A4, 1 výkres, ceruzku, nožnice, pravítko, pastelky alebo farebné perá alebo fixy a pripojte sa k nám cez Google Meet: https://meet.google.com/sud-svaj-qom

5. marca o 15:00 – „Aby nás bolo počuť“
Knižnice Žilinského samosprávneho kraja sa v piatok symbolicky spoja. O tretej hodine popoludní budú u nás čítať knihovníci Goran Lenčo a Miloš Zvrškovec úryvky zo svojej tvorby. Čítanie môžete sledovať aj naživo na našej facebookovej stránke.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.