Dni nádeje – XXVI. ročník celoslovenského festivalu

Dni nádeje – celoslovenský festival,  ktorý sa koná každoročne a je zameraný na patologické javy v spoločnosti. Organizátormi sú: Nadácia LÚČ v Žiline, Centrum sociálnych služieb LÚČ, Žilina, v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK. Spoluorganizátori sú: Žilinský samosprávny kraj, Mesto Žilina, Mestské divadlo Žilina.

Počas uplynulých rokov v Krajskej knižnici v Žiline, inštitúcii v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, v rámci festivalu Dní nádeje vždy prebiehali besedy s odborníkmi a so zaujímavými ľuďmi. Tento rok však z dôvodu vzniknutej pandémie a preventívnych opatrení s ňou súvisiacich sa XXVI. ročník celoslovenského festivalu Dni nádeje uskutočnil v obmedzených podmienkach. Aktuálny ročník naplnila len výtvarná a literárna súťaž. Výsledky súťaží sme uverejnili až teraz, a to hlavne z dôvodu, že deti a žiaci nechodili do škôl. Určite by im aj nám bolo ľúto, keby sa o umiestnení svojich spolužiakov nedozvedeli celé triedy.

Ďakujeme všetkým deťom, ktoré sa aj napriek nepriaznivým podmienkam zúčastnili súťaže a veríme, že ďalší ročník sa nám už podarí realizovať v plnom prevedení. Deti si budú môcť vyzdvihnúť diplomy v Krajskej knižnici v Žiline od pondelka 24. mája 2021.

Janka Zurovacová, knihovníčka a členka poroty

Diplomy víťazov v kategóriách výtvarné a literárne práce:

 

 

Diplomy víťazov v kategórii výtvarné práce pre Diagnostické centrum Lietavská Lúčka:

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.