Knižnica bude znovu otvorená od 17.12.2021 v režime OP

Knižnica bude od 17.12.2021 otvorená v režime OP (očkovaní, po prekonaní Covid-19), to znamená, že do knižnice môžete VSTÚPIŤ a VYBRAŤ si svoje knihy.

Čitáreň, internetová študovňa, detský kútik a zóna 12-19 však zostávajú pre verejnosť aj naďalej zatvorené.

Aj naďalej však môžete využívať službu odloženie dokumentu v katalógu http://katalog.krajskakniznicazilina.sk/Carmen/, objednaním mailom (pre objednanie odbornej literatúry píšte na email kniznica@krajskakniznicazilina.sk, beletriu si objednávajte na adrese sluzby@krajskakniznicazilina.sk, literatúru pre deti a knihy v anglickom jazyku na adrese deti@krajskakniznicazilina.sk) alebo telefonicky: 041/723 30 90 alebo 041/764 56 22.

Po rezervované a objednané knihy si môžete prísť, len ak spĺňate protokol OP (očkovaní,  po prekonaní Covid-19). Objednávky kníh svojim čitateľom knižnica ponúka bezplatne (rezervácie sú spoplatnené 0,50 €/ks).

Čitáreň, internetová študovňa, detský kútik a zóna 12-19 zostávajú pre verejnosť aj naďalej zatvorené.

Vstup do knižnice je povolený len s respirátorom. Dočasne je pozastavená tvorba upomienok. Knihy môžete vrátiť prostredníctvom Biblioboxu.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.