Prázdninový denník z knižnice – júl

Privítanie leta v knižnici – 4. júla o 10:30

Knižnica nie je len miestom na čítanie, ale aj miestom zábavy! Pre všetky deti od 4 do 10 rokov sme si preto pripravili zábavné úlohy a súťaže. Pridajte sa k nám a začnite letné prázdniny v knižnici.

Kde bolo tam bolo… – 11. júla o 10:30

Kde bolo, tam bolo… za siedmimi horami a dvoma dolami, ležala rozprávková krajina. Voda sa tam sypala a piesok lial, žaby s menili na princov a princezné spali storočným spánkom. Spolu s deťmi sa po tejto zázračnej krajine potúlame. Zistíme či hlúpy Jano bol naozaj hlúpy a či sa zo škaredého káčatka môže stať krásna labuť. Podujatie je vhodné pre deti od 5 do 10 rokov.
Na podujatie je potrebné sa prihlásiť: https://forms.gle/xHHCTqCwazwF1eHL9

Rozkvitnutá lúka – 18. júla o 10:30

Symbolom letnej pohody sú rozkvitnuté farebné kvety okolo nás. Urobme si pohodu v knižnici a vyrobme si očarujúce farebné papierové kvety- rozkvitnutú lúku na papieri. Podujatie je vhodné pre deti od 5 do 10 rokov.
Na podujatie je potrebné sa prihlásiť: https://forms.gle/vcFmxXdXBmb3AW3DA

Pravda alebo lož – 25. júla o 10:30

Nenásilnou formou, pomocou literatúry pomôžeme deťom naučiť sa rozlišovať, čo je pravda a čo je klamstvo. Hravou formou im vysvetlíme, ako sa chrániť pred nepravdivými informáciami. Podujatie je vhodné pre deti od 6 do 12 rokov.
Na podujatie je potrebné sa prihlásiť: https://forms.gle/zmU1sAvRY1FxuwEn9

Zmena programu vyhradená.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.