Prázdninový denník z knižnice – august

Ako sa dnes máš? – 1. augusta o 10:30

Každý deň je iný. Raz si veselý, inokedy smutný. Podľa čoho to záleží? Porozprávame a prečítame si príbehy, ktoré nám to pomôžu pochopiť A možno ti ukážu cestičku, ako zvládať ťažkosti. Podujatie je vhodné pre deti od 5 do 10 rokov.
Na podujatie je potrebné sa prihlásiť: https://forms.gle/G9ccJnKTF19gKtBbA

Príroda okolo nás – 8. augusta o 10:30

O čom hučí voda? O čom šumí les? S deťmi hravou formou spolu spoznáme tajomstvá vody, lesa a ich obyvateľov. Povieme si taktiež ako môžeme chrániť prírodu. Podujatie vhodné pre deti od 5 do 10 rokov.
Na podujatie je potrebné sa prihlásiť: https://forms.gle/DDpxM5zQW4vFE5eQ9

Princezné a rytieri – 15. augusta o 10:30

Porozprávame sa o tom aké čnosti sa cenili v stredoveku na kráľovskom dvore, ako sa ľudia vtedy k sebe správali a ako sa zabávali na hostinách (tanec, jedlo). Na záver si vytvoríme zlatú korunku a rytiersku prilbu. Podujatie je vhodné pre deti od 5 rokov.
Na podujatie je potrebné sa prihlásiť: https://forms.gle/UVA8p5ehBPX32iJZ6

Najkrajšie výlety po Slovensku – 22. augusta o 10:30

S deťmi sa porozprávame o najkrajších miestach a najkrajších výletoch po našej krásnej krajine. Hrady, zámky, kúpaliská, priehrady a kopce s krásnymi výhľadmi. Vhodné od 5 do 10 rokov.
Na podujatie je potrebné sa prihlásiť: https://forms.gle/4q4WyV7cQ982kBDK9

Zmena programu vyhradená.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.