Letný klub šikovných rúk – august

Visačka na dvere – 3. augusta o 13:00

Každého poteší, keď skôr, ako príde ku dverám uvidí na nich krásnu visačku zavesenú na kľučke. A my si takú papierovú visačku spolu vyrobíme na tvorivých dielňach v knižnici. Používať budeme farebné papiere, ozdobné nožnice, papierové výseky a mnoho iných pomôcok. Podujatie je vhodné pre deti od 5 rokov s doprovodom.
Na tvorivé dielne je potrebné sa vopred prihlásiť na tvorivedielne@krajskakniznicazilina.sk

PODUJATIE JE ZRUŠENÉ – Korálkovanie (2D a 3D zvieratko) – 17. augusta o 13:00

Zvieratko ploché i trojrozmerné, na tvorivých dielňach si ukážeme, ako si môžeme takéto zvieratko vyrobiť. Používať budeme koráliky a drôt, pomocou návodu si deti budú môcť vyrobiť plochú alebo trojrozmernú žabku, veľkého pavúka, malú lienku či plochého vtáčika Včelárika zlatého. Podujatie je vhodné pre deti od 7 rokov.
Tvorivé dielne sú zrušené z dôvodu PN.

V slimačom domčeku – 31. augusta o 13:00

Určite poznáte riekanku “slimák, slimák, vystrč rožky…“ poznáte však aj rozprávky so slimačími hrdinami a hru na slimáka Že nie? Tak sa pridajte k nám slimáčikom v knižnici, kde si vyrobíme slimáčiky. Podujatie je vhodné pre deti od 5 do 10 rokov (mladšie deti s doprovodom).
Na tvorivé dielne je potrebné sa vopred prihlásiť na tvorivedielne@krajskakniznicazilina.sk

Zmena programu vyhradená.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.