Objavte 3D tlač v Krajskej knižnici v Žiline

Tešíme sa, že vám môžeme oznámiť, že sme rozšírili naše služby o 3D tlač. Stačí, aby ste boli registrovanými čitateľmi a môžete si objednať tlač vášho 3D modelu.

3D tlač je skvelý spôsob, ako si vytvoriť vlastné predmety a modely. Využíva aditívny výrobný proces, ktorý vám umožní vytvoriť skutočné 3D objekty z vašich nápadov. Vy si vytvoríte model a my ho vytlačíme. Uvádzacia cena za polhodinu tlače je 0,50€. Platiť je možné pri prevzatí hotového výrobku na centrálnom pulte.

Ponúkame vám unikátnu príležitosť využiť 3D tlač a nechať sa inšpirovať kreatívnymi nápadmi. Objavte novú dimenziu výroby!

Ako to funguje?

Model získate online, alebo si ho vytvoríte sami. Pošlete nám model vo formáte .stl e-mailom na projekty@krajskakniznicazilina.sk Určíte požadovanú veľkosť a farbu. My sa postaráme o zvyšok!

Čo sa dá tlačiť?

Možností je nekonečne veľa! Tlačíme prívesky, figúrky, náhradné diely, ozdobné zápichy, vykrajovačky, a mnoho ďalších vecí. Fantázii sa medze nekladú!

Kontaktujte nás na projekty@krajskakniznicazilina.sk a objednajte si svoj vlastný 3D výrobok. (kompletné pravidlá)

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.