Žilinský anime klub – október

Žilinský anime klub založil Tomáš Dávid Králik pre všetkých milovníkov anime sveta od 13 rokov. V októbri sa klub stretne 2x v čase od 16:00 do 18:00 v Krajskej knižnici v Žiline (podmienka: platný čitateľský preukaz).

13. október o 16:00 / Your name

Stredoškoláčka Mitsuha Miyamizu túži žiť život chlapca v rušnom meste Tokio – sen, ktorý je v ostrom kontraste s jej súčasným životom na vidieku. Medzitým v meste žije Taki Tachibana rušným životom stredoškolského študenta, zatiaľ čo žongluje so svojou prácou na čiastočný úväzok a dúfa v budúcnosť v architektúre.
Jedného dňa sa Mitsuha prebudí v miestnosti, ktorá nie je jej vlastná, a zrazu zistí, že žije vysnívaný život v Tokiu – ale v Takiho tele! Inde sa Taki ocitne v tom, že žije Mitsuhov život na skromnom vidieku. V snahe nájsť odpoveď na tento zvláštny jav začnú jeden druhého hľadať.
Kimi no Na wa.sa točí okolo činov Mitsuhu a Takiho, ktoré začnú mať dramatický vplyv na život toho druhého, prepletajú ich do látky, ktorú osud a okolnosti držia pohromade.

27. október o 16:00 / Cesta do fantázie

Tvrdohlavá, rozmaznaná a naivná 10-ročná Chihiro Ogino nie je veľmi potešená, keď spolu s rodičmi objavia opustený zábavný park na ceste do ich nového domu. Opatrne vojde dovnútra a uvedomí si, že na tomto mieste je toho viac, ako sa na prvý pohľad zdá, pretože keď sa zotmie, začnú sa diať zvláštne veci. Prízračné zjavenia a jedlo, ktoré z jej rodičov urobí ošípané, sú len začiatok – Chihiro nevedomky prešla do duchovného sveta. Teraz v pasci musí nabrať odvahu žiť a pracovať medzi duchmi s pomocou záhadného Hakua a obsadenia jedinečných postáv, ktoré na svojej ceste stretne.
Živé a zaujímavé, Sen to Chihiro no Kamikakushirozpráva príbeh o Chihirinej ceste neznámym svetom, keď sa snaží zachrániť svojich rodičov a vrátiť sa domov.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.