Postupy zohľadňujúce traumu

Pozývame na zaujímavý seminár a workshop, ktorý sa bude týkať postupov zohľadňujúcich traumu. Primárne je seminár zameraný na pracovníkov verejných služieb, vrátane pedagógov, pracovníkom z oblasti vzdelávania a odbornej prípravy, pracovníkov úradov práce, oddelení sociálnych dávok alebo bývania, asistentov utečencov a migrantov, pracovníkov justície a policajných zložiek i pracovníkom kultúrnych inštitúcií. Zúčastniť sa môže ale aj každý, koho sa táto téma dotýka a zaujíma sa o ňu.

Počas seminára Vám predstavíme vzdelávací materiál, príklady z praxe a časť seminára bude venovaná workshopu a diskusii na tému traumy s pani psychologičkou Zuzanou Žarnay. Seminár sa bude konať 25. januára 2024 o 13:00 v Krajskej knižnici v Žiline (2. poschodie) v rozsahu 1,5 hodiny.

Nakoľko v Krajskej knižnici prebieha rekonštrukcia, použite prosím výťah – 2. poschodie. Na seminári budeme pracovať s materiálom, ktorý vznikol počas trvania projektu TIPS – Postupy zohľadňujúce traumu pre pracovníkov verejných služieb, spolufinancovanému programom Erasmus+. Tešíme sa na Vašu účasť!

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.