Kniha Horného Považia 2018

Krajská knižnica v Žiline v spolupráci s partnermi vyhlasuje 13. ročník čitateľskej súťaže Kniha Horného Považia 2018. Cieľom súťaže je predstaviť verejnosti tvorbu a  osobnosti autorov žijúcich a pôsobiacich v regióne Horné Považie.

Nominovať knihy môže čitateľská verejnosť, autori, zostavovatelia, redaktori, vydavatelia, kníhkupci či distribútori kníh. Do súťaže môžu byť zaradené knihy vydané v roku 2018, sú späté s regiónom Horného Považia tematicky alebo osobou autora textovej či obrazovej časti  a bolo im pridelené ISBN (pravidlá súťaže). Knihy budú rozdelené do dvoch súťažných kategórií: beletria a odborná literatúra. Nominácie sa prijímajú v termíne od 22. januára 2019 do 28. februára 2019. Od 1. marca je možné hlasovať za knihy aj prostredníctvom Online hlasovacieho lístku

 

 

Aktuálne nominované knihy na Knihu Horného Považia 2018:

O víťaznej knihe rozhodne čitateľská verejnosť prostredníctvom hlasovacích lístkov. Hlasovanie bude možné realizovať po uzávierke nominácií od marca od 1. marca 2019 do 4. apríla 2019.

Vyhlásenie výsledkov sa bude konať 23. apríla 2019 v Krajskej knižnici v Žiline.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.