Navrhni plagát ako Illustrator!

Radi by ste objavovali podnikateľské možnosti v oblasti grafiky? Príďte sa na náš workshop naučiť pracovať v programe Adobe Illustrator, ktorý je možné využiť pri tvorbe log, návrhov web stránok či štylizovaných ilustrácií. Počas workshopu si pod vedením skúseného lektora vytvoríte plagát.

Lektorom bude Mgr. art. Martin Záhumenský – produktový a grafický dizajnér, ktorý pri svojej dizajnérskej a pedagogickej dráhe aktívne využíva 2D a 3D modelovanie v spojení s 3D tlačou, držiteľ národnej ceny za dizajn, fanúšik architektúry a dejín dizajnu.

KEDY? 11. september 2019 od 16:00 do 19:00 hod.

KDE? Krajská knižnica v Žiline, A. Bernoláka 47, 011 77 Žilina

NEZABUDNITE SI PRINIESŤ

  • vlastný nabitý notebook s myškou
  • nainštalovaný program Adobe Illustrator alebo jeho trial verziu na 7 dní

Registrujte sa cez Žiadosť o účasť na podujatí: https://www.npc.sk/sk/events/navrhni-plagat-ako-illustrator/. Ukončenie registrácie: 9.9.2019 do 16.00 hod. Účasť je bezplatná, počet účastníkov je obmedzený.

PODMIENKY, účastník musí byť:

fyzická osoba – nepodnikateľ s trvalým pobytom na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska, okrem Bratislavského samosprávneho kraja. Výnimku tvoria študenti s trvalým pobytom na území BSK, ktorí sa preukážu platným potvrdením o dennom štúdiu na niektorej z univerzít (vysokých škôl), stredných škôl, sídliacich a pôsobiacich na území v niektorom zo 7 samosprávnych krajov alebo cudzí štátni príslušníci, ktorí sa preukážu potvrdením/záznamom o prechodnom pobyte na území Slovenska (okrem BSK).

právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky

  • spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
  • má sídlo v jednom zo 7 samosprávnych krajov Slovenska s výnimkou Bratislavského samosprávneho kraja;
  • v momente podania žiadosti o účasť v Creative Pointe podniká menej ako 3 roky od dátumu registrácie, napr. do Obchodného registra SR, Živnostenského registra SR, respektíve iného samostatného registra, ktorý oprávňuje na podnikanie;
  • je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania;
  • za jeden podnikateľský subjekt môžu byť prihlásené a zúčastniť sa podujatia až tri osoby, ktorých mená sa uvedú v prihláške (žiadosti).

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.