Knižnica (nielen) z domu – november

Na mesiac november, sme si pre vás pripravili online podujatia, ktoré nájdete na našej webovej stránke, Facebooku: Krajská knižnica v Žiline, Krajská knižnica v Žiline – deti alebo na Youtube.

5.11. 2020 – Etika a etiketa
Krátka ukážka o tom, aký je rozdiel a čo majú spoločné etika a etiketa. Na záver bude aj humorná praktická ukážka spoločenského bontónu.

12.11. 2020 – O psíčkovi a mačičke
Divadielko o tom, ako psíček a mačička spolu piekli tortu a aké dobroty do toho zamiešali si môžete pozrieť v krátkej ukážke.

19.11. 2020 – Kritické myslenie na internete
Spôsoby ako čeliť rôznym internetovým pokušeniam a zavádzajúcim informáciám, aby sme si dokázali zachovať zdravý rozum a internet využívali v prvom rade ako zdroj plný užitočných informácii, podnetov a nápadov pre náš každodenný život.

23.11. 2020 – Vyhodnotenie Literárnej ceny Janka Frátrika
Vyhodnotenie Literárnej súťaže pre žiakov základných škôl, osemročných gymnázií, stredných odborných škôl a gymnázií. Literárna súťaž bola zameraná na tvorbu poézie bez zadania témy a určená deťom a mladým ľuďom do 20 rokov, ktorí trvale žijú na území SR.

26.11. 2020 – Jesenné tvorivé dielne
Krátka ukážka z tvorivých dielní. Budeme si vyrábať jesenný strom obsypaný farebnými listami. Budeme potrebovať: farebný papier, lepidlo, nožnice a vaše šikovné ručičky.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.