Nesúď knihu podľa obalu

Priznajte sa, že aj vy patríte do medzi ľudí, ktorí si vyberajú knihu podľa obalu? Aby ste nesúdili knihy iba podľa obálok, pripravíme výber kníh, ktorým zakryjeme obálky.

Na knihy umiestnime krátke popisy, úryvok z anotácie, náš názor na knihu prípadne citát z knihy. Skúsite zariskovať a vybrať si knihu len podľa krátkej ukážky? Možno vďaka tomu natrafíte na knihu, po ktorej by ste inak v živote nesiahli a jej obsah vás môže milo prekvapiť.

Výber bude obsahovať beletriu pre dospelých a mládež, ale aj populárno-náučnú literatúru. Výber kníh – Nesúď knihu podľa obalu bude umiestnený na prízemí Krajskej knižnice v Žiline od 14. februára do 18. februára 2022 (prípadne do vypožičania všetkých pripravených kníh.).

O vaše dojmy po výbere kníh a ich prečítaní sa môžete s nami podeliť na sociálnych sieťach Facebook a Instagram, kde nás môžete označiť. Tešíme sa na vaše reakcie a zážitky z čítania.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.