Knižnica pomáha / Бібліотека допомагає

Máme niekoľko možnosti ako podporiť obyvateľov Ukrajiny dotknutých vojnovým konfliktom:

  • Finančná zbierka, môžete prispieť na nákup liekov, potravín a iných potrebných vecí prostredníctvom organizácie Človek v ohrození, ktorá pomáha ľuďom na celom svete v ťažkých životných chvíľach v  ozbrojených konfliktoch.

Zapojte sa s nami do finančnej zbierky a pošlite sumu 5 € cez mobilný telefón zaslaním prázdnej SMS na číslo 837.

Prehľad organizácií na pomoc Ukrajine: https://darujme.sk/blog/ako-pomoct-ludom-na-ukrajine

Knižnica pre mládež mesta Košice, Oravská knižnica Antona Habovštiaka v Dolnom Kubíne a Miestna knižnica Petržalka sa rozhodli pomôcť ukrajinským deťom knihami. V spolupráci s kníhkupectvom Martinus vyhlasujeme výzvu na zakúpenie kníh cez e-shop, kde bude možné s 35 % zľavou nakúpiť knihy podľa vopred spracovaného zoznamu kníh. Pre rýchlejší výber a zakúpenie máte už vopred pripravený zoznam kníh. Viac informácií o výzve nájdete TU.

1 komentár k “Knižnica pomáha / Бібліотека допомагає”

  1. Prajem Vám v tento významný deň pre Vás 98ročnej úspešnej práci do budúcich rokov mnoho ďalších úspešných dní,mesiacov a rokov.Máte výborný pracovný kolektív,ochotný pri každej činnoti.Osobitne mne sa páči pomoc pri získavaní počítačovej zručnosti.Ja som navštevovala teraz počítačový kurz pre dochodcov a Vaše dievčatá nám ochotne všetko vysvetlili a veľa sme získali.Teraz má byť pokračovanie v tablete.Škoda,že mi to nevyšlo,lebo toto vôbec neovládam.Ostatné akcie Vami poria-dané sú zaujímave,príťažlivé a širokospektrálne.Do budúcnosti prajem Vám všetkým veľa tvorivých síl,dosaovanie výborných výsledkov.Vy všetci na to máte,pozdravujem Vás.

    Odpovedať

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.