Igor Cvacho – SEXAGINTA

V stredu 29. júna o 17:00 v Krajskej knižnici v Žiline sa bude konať krst knihy SEXAGINTA autora Igora Cvacha. Aké sú autorove pocity, nálady, skúsenosti, prežité lásky? To všetko sa dozviete vo výbere textov piesní a aforizmov doplnených perokresbami k šesťdesiatke autora. Jeho šesťdesiatka, ktorú tento rok zažíva, je aj dôvodom na malé bilancovanie, alebo obzretie sa dozadu, na to, čo v posledných rokoch zažil a vytvoril. Sprievodnou akciou krstu bude aj folkový koncert Igora Cvacha. Autor predstaví aj nový grafický list, ktorý bude v náklade 60 kusov vložený do reprezentačného počtu kníh.

Autor v knihe,  vydanej k jeho životnému jubileu, predstavuje zbierku svojich pesničkových textov a epigramov. Texty Igora Cvacha, sú doplnené jeho vlastnými ilustráciami.

Kniha vychádza vo vydavateľstve Pars Artem a na krste, na ktorý organizátori pozývajú priateľov kníh, duchaplných textov a tiež pohodovej hudby, vystúpi folková skupina Šantán, ktorej lídrom je práve Igor Cvacho.

Literárnym hosťom a krstným otcom predstavovanej knižky bude známy slovenský básnik a spisovateľ Ondrej Nagaj.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.