Školenia seniorov v Krajskej knižnici v Žiline

Na školenie už nie je možné sa prihlásiť nakoľko bol dosiahnutý plný počet účastníkov. Ďakujeme za Váš záujem.

Príďte sa k nám vyškoliť v práci na počítači či s tabletom!

 Krajská knižnica v Žiline sa zapojila do národného projektu „Zlepšovanie digitálnych  zručností seniorov a znevýhodnených skupín vo verejnej správe“ a ponúka školenie základov práce s počítačom a práce s tabletom pre seniorov nad 65 rokov, seniorov s priznaným starobným alebo invalidným dôchodkom, osobám s ŤZP.

Naučíme Vás základy práce s počítačom od spustenia až po vyhľadávanie na internete. A navyše si po skončení kurzu odnesiete domov tablet. Potrebujeme vedieť Váš záujem!

Poskytnite nám nezáväzne Vaše údaje (súrne do 14.10.2022) na mail:pckurzy@krajskakniznicazilina.sk alebo osobne v knižnici p. Babuljaková, p. Mrekajová, resp. na úseku odbornej literatúry.  Prosíme uviesť: Meno, priezvisko, titul, adresa trvalého bydliska, okres, kraj, dátum narodenia, vek, telefónne číslo, email, úroveň zručnosti (základný alebo pokročilý).

 Následne Vás budeme kontaktovať. Tešíme sa, že sa s Vami posúvame dopredu.

Vytvárame predpoklady pre Vaše plnohodnotné začlenenie do digitálnej spoločnosti.

2 komentáre k “Školenia seniorov v Krajskej knižnici v Žiline”

  1. Dobrý deň prajem,

    chcela som prihlásiť 2 panie – záujemkyne o školenie. Vidím, že už nie je možné sa prihlásiť, tak by som sa chcela informovať, či sa ešte plánuje nejaký takýto kurz a či môžem poslať prihlášku za tieto dve pani.
    Ďakujem. Pekný deň. Jana Namešanská

    Odpovedať
    • Dobrý deň,
      tento kurz je organizovaný v spolupráci s Ministerstvom investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky. Z ich strany bola požiadavka na obmedzenie počtu účastníkov. Momentálne Vám nevieme povedať, či alebo kedy sa bude tento kurz opakovať. Ak by sa kurz opakoval, určite o tom budeme informovať na našej stránke.
      Príjemný deň.

      Odpovedať

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.