Slnko v duši

Vo štvrtok 15. júna o 11:00 sa bude konať vernisáž výstavy špeciálnych škôl a školských zariadení Žilinského kraja. Výstavu Slnko v duši organizuje Okresný úrad Žilina, odbor školstva už 15. rok.

Výstava Slnko v duši má už niekoľkoročnú tradíciu – po prvýkrát sa konala v roku 1997. Všetky ročníky výstavy pripravovali špeciálne školy a školské zariadenia zo Žilinského kraja  a konali sa pod patronátom zriaďovateľa špeciálnych škôl a školských zariadení – v súčasnosti Okresný úrad Žilina.

Žiaci a deti rôznych vekových kategórií zo všetkých typov špeciálnych škôl a školských zariadení vystavujú svoje práce z rozličných materiálov, často z rôznych odpadových materiálov. Malé umelecké diela vytvorené na vysokej estetickej úrovni mnohokrát vzbudzujú obdiv. Veríme, že aj tohtoročná výstava zaujme veľa návštevníkov, ktorí ocenia zručnosti a tvorivosť malých i väčších tvorcov.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.