Žilinský anime klub

Žilinský anime klub založil Tomáš Dávid Králik pre všetkých milovníkov anime sveta od 13 rokov. V septembri sa klub stretne 2x v čase od 16:00 do 18:00 v Krajskej knižnici v Žiline (podmienka: platný čitateľský preukaz).

8. septembra o 16:00 / BLACK CLOVER SWORD OF THE WIZARD KING

Udalosti filmu sa odohrávajú medzi Oblúkom reinkarnácie elfov a Oblúkom spoločného zápasu Kráľovstva srdca. Kráľovstvo ďateliny oslavuje a sleduje Triumf, bojový turnaj, ktorý sa koná každých desať rokov. Prvý zápas však preruší návrat Conrada Leta , 27. čarodejníckeho kráľa , ktorého zapečatil Július Novachrono za to, že sa obrátil proti kráľovstvu. Spolu s imperiálnym mečom “ Elsdocia “ Conrad oživil troch mŕtvych čarodejníckych kráľov – Princia Funnybunny , Jester Garandros a Edward Avalaché – a uskutočnil svoj plán premeniť koloseum na zbraň. Asta a ostatní magickí rytieri musia nájsť spôsob, ako zastaviť čarodejníckych kráľov v zničení Ďatelinového kráľovstva.

22. septembra o 16:00 / JUJUTSU KAISEN season 2 (prvých 5 epizód)

Jujutsu Kaisen Season 2 sa zameriava na dni Satoru Gojo mladého čarodejníka ktorý pracuje po boku svojho priateľa Saguru Geta a dalších z akadémie Jujutsu a odstraňuje kliatby. Druhá časť príbehu sa odohráva o roky neskôr s Gojom ako dospelým, keď sa jeho študenti vyrovnávajú s obrovským množstvom kliatieb útočiacich na Shibuyu.

O pripravovaných akciách Vás budeme informovať vo FB skupine a na stránke Krajskej knižnice v Žiline.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.