Tvorivý klub – február

Vypaľovanie do dreva

Ešte ste neskúšali ručné vypaľovanie do dreva alebo tzv. „písanie ohňom“? Záujemcovia si môžu tieto zručnosti vyskúšať práve v knižnici 1. februára o 13:45.

Vintage dekorácia

Vyrobte si s nami pôvabné srdiečko, ktoré môžete niekomu venovať alebo môže poslúžiť ako pekná dekorácia, ktorá sa dá zavesiť. Pri výrobe použijeme kartón, papier a prírodný materiál ako je jutový špagát. Tešíme sa na vás vo štvrtok 15. februára o 13:45 v Krajskej knižnici v Žiline.

Paverpol

plagátPríďte si s nami dekorovať nádoby technikou paverpolu, do ktorých si môžete aranžovať kytice, varechy, alebo ich darovať a potešiť svojich blízkych vašou vlastnou tvorbou. Paverpol je tekuté tužidlo, ktoré sa používa na spájanie textilu, prírodných a iných materiálov. Techniku paverpolu si môžete vyskúšať v knižnici vo štvrtok 29. februára o 13:15.

Na tvorivý klub je nutné sa vopred prihlásiť emailom: tvorivedielne@krajskakniznicazilina.sk. Podmienkou je platný čitateľský preukaz do Krajskej knižnice v Žiline.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.