Kurz programovania pre dievčatá

Práca s počítačom je v dnešnej dobe takmer nevyhnutnosťou a nikto s tým určite nesúhlasí viac ako samotní programátori. V súčasnosti si túto dráhu vyberajú prevažne muži a my by sme radi povzbudili dievčatá, aby o kariére v IT premýšľali. Preto Americké centrum Žilina organizuje kurz programovania pre dievčatá vo veku 13-19 rokov. Viesť ho budú lektorky z Logiscool Žilina. Bližšie informácie o náplni kurzu nájdete na stránke Logiscool. Prihlasovanie na: bit.ly/kurzprogramovaniapredievcata Kurz bude trvať desať týždňov a začne 28. februára 2024 o 15:30.

Kurz je pre dievčatá zdarma vďaka finančnej podpore Veľvyslanectva USA na Slovensku.

4 komentáre k “Kurz programovania pre dievčatá”

  1. Dobrý deň, dcéru Klaru Solarovu sme prihlásili na utorky. Kurz bude teda prebiehať v stredy? Ak áno, tak, žiaľ, vtedy ona nemôže, takže ju ohlasujeme. S pozdravom Jana Solárová

    Odpovedať
    • Dobrý deň. Programovanie realizuje externista, pravdepodobne Vás budú ešte kontaktovať ohľadom termínov a potvrdení prihlásenia resp. odhlásenia sa z kurzu. S pozdravom, knižnica.

      Odpovedať

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.