Postavičky dostali svoje mená

Od dnes majú naše postavičky z detského oddelenia mená! Kdebolko a Tambolka. Zároveň sme vyžrebovali 2 výhercov zo všetkých, ktorí sa zapojili do návrhu alebo hlasovania. Výhercom gratulujeme a budeme ich kontaktovať.

S oboma postavičkami sa stretávame na našich plagátoch už od Dní detskej knihy, od roku 2018. Keďže sme chceli, aby sa obe postavičky stali skutočnými hračkami a mali aj vlastné mená, pripravili sme súťaž – Navrhni a vyber meno pre postavičky, ktorá bola vyhlásená a následne spustená 1. mája.

Nápady na výber mien nám záujemcovia mohli posielať do 14. mája, buď cez online formulár alebo priamo na detskom oddelení vhodením lístka do pripravenej tuby. Svoje návrhy nám poslalo 77 ľudí. Z nich sa do finálneho výberu vybrali mená: Kniháčik a Knihulienka, Tuti a Fruti, Kdebolko a Tambolka, Čítajko a Čítajka. 15. mája sa opäť spustilo hlasovanie, do ktorého sa zapojilo 171 ľudí a zvíťazili mená KdebolkoTambolka, ktoré získali najviac hlasov.

Dňa 1. júna, práve na Medzinárodný deň detí sme vyžrebovali 2 výhercov, resp. výherkyne. Zo všetkých ľudí, ktorí poslali nominácie na mená sme vylosovali Michaelu V. a zo všetkých hlasujúcich sme vylosovali Antóniu Ďurajkovú. Obom výherkyniam srdečne gratulujeme a zároveň ďakujeme všetkým, čo sa do súťaže zapojili.

Mgr. Jana Neslušanová, Koordinátorka  kultúrno-výchovnej činnosti

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.