Seniori programujú v knižnici

Pozývame Vás na stretnutia venované digitálnym zručnostiam seniorov. Cez projekt Seniori programujú v knižnici sa od mája do septembra pravidelne konajú v Krajskej knižnici v Žiline kurzy. Prvé stretnutie po prázdninách sa uskutoční v stredu 7. septembra o 10:30 v Krajskej knižnici v Žiline,  a zameriame sa na ňom na zopakovanie už naučených znalosti a zručnosti ovládania počítača (zapínanie počítača, znalosti na prácu s textom a vkladanie obrázkov).

Na druhom stretnutí po prázdninách, v stredu 14. septembra o 10:30, sa zameriame na zopakovanie už naučených znalostí a zručností ovládania počítača – nastavenie tlače, práca s tabuľkami, príprava prezentácií.

V stredu 21. septembra o 10:30 bude kurz zameraný na Internet a emailovú komunikáciu – vyhľadávanie informácií, prezeranie webových stránok, nástrahy internetu, komunikácia cez elektronickú poštu.

28. septembra o 10:30 sa pozrieme hlbšie do možností internetu – objednanie sa na vyšetrenie k lekárovi, cestovný poriadok, objednanie nákupu.

Na kurzy je potrebné sa vopred prihlásiť telefonicky 041/723 30 90 alebo e-mailom na pckurzy@krajskakniznicazilina.sk.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.