Reportážna literatúra ako súčasť umeleckej literatúry?

plagátPrezentačno-vzdelávacie podujatie pre stredné školy so spoluzakladateľom vydavateľstva Absynt Jurajom Koudelom. Podujatie sa bude konať v stredu 5. júna 2024 o 9:00 a o 11:00 v Krajskej knižnici v Žiline. Lektor priblíži príbeh Absyntu ako vydavateľstva s ukážkami z diel vydavateľstva od jeho vzniku, včítane slovenských autorov reportážnej literatúry Andreja Bána a Ireny Brežnej. Absynt vydáva knihy pre 21. storočie – ľudí sprevádza chaosom dnešnej rýchlej doby a prináša im príbehy a reportáže, o ktorých je potrebné hovoriť nahlas. Dôležité témy sú čitateľovi prinášané pútavo a zrozumiteľne s kvalitným dizajnom.

Svoj záujem o podujatie prosím nahláste do 29. mája 2024 na email: neslusanova@krajskakniznicazilina.sk alebo telefonicky: 0908/946 421.

Podujatie je realizované v rámci projektu Na vlnách literatúry v knižnici (Program Umenie pre školy 2024). Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Vložiť komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.